Szolgáltatásaink

 

Olajos masszázs

Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet és felszívódva, illetve az orron át belélegezve hatnak. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert. A bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.

 

 

 

 

 

 
         
 
 

Herbál masszázs

A herbál masszázs a tradicionális thai masszázs kombinációja különféle gyógynövénygőzökkel. A gőzölt herbazsákkal masszírozva, a gőz melegével és a gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Kiválóan alkalmas az erősen igénybevett ízületek és izmok felfrissítésére, fájdalmak kezelésére.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
     
 
 

Thai talpmasszázs

A talp a test térképe, szinte minden érzőideg a talpból gyökerezik. A talpmasszázs stimulálja, megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Elősegíti a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja az állóképességet. Fejleszti, tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít. A masszőr kezeit, ujjait és speciális fapálcikát használ, krémmel és olajjal masszíroz

 

 

 

 

 

 

 

 
 
     
 
 

Garra Rufa halterápia

A halak az emberi bőr felső hámrétegének elhalt szöveteiből, beteges felületeiből táplálkoznak. Ez mai modern korunkban is remekül használható, például az ekcéma, pikkelysömör, akné kezelésében, vagy akár csak felesleges hámrétegek, sérülések utáni hámosodás gyorsításának, vagy éppenséggel a napon való nyári leégés utáni hámrétegfoszlás eltüntetésének segítésére.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
     
 
 

Tradicionális thai masszázs

A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást segíti elő. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat egyaránt használják az élettani pontok masszírozása során. Masszőreink a masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. A tradicionális thai masszázs egy olyan száraz kezelés, amely masszázsruhán keresztül, matracon történik.